Elburg helpt Roeland

In Elburg is begin 2019 de actiegroep ‘Elburg helpt Roeland’ opgericht door Kees Bruynes (de Loermeeuw) en Egbert Bos. Dankzij deze mannen is heel Elburg volop bezig voor Roeland en wordt de actie ‘Help Roeland Stop PPMS’ een groot succes. Verschillende bedrijven leveren hun bijdrage door een prijs te leveren voor de grote actiedag op 15 februari. We hebben momenteel genoeg waardebonnen, cadeaupakketten of planten voor de grote verloting op de actiedag in Elburg. Sport verenigingen in Elburg zamelen bij de thuiswedstrijden geld in en er staan donatieblikken op verschillende locaties. Donaties via deze website of via directe overmaking zijn nog steeds mogelijk. Uw bijdragen worden ten zeerste gewaardeerd!


Actiedag

In Elburg wordt op 15 februari de actiedag ´Elburg helpt Roeland´ gehouden om geld in te zamelen voor het goede doel. De actiedag wordt vanuit restaurant De Haas in Elburg geopend, waar de hele dag verschillende activiteiten zijn, zoals een Rad van Avontuur, een grote verloting, een veiling en een optreden. De actiedag start om 12 uur en de toegang tot het dagprogramma is gratis.

Voor het afsluitende feest zijn nog toegangskaarten verkrijgbaar.

Rick is erbij. Kees, Egbert, Karel, Petra, Ton, Mathilde, Frans, Erik, Bertus, Sylvia, Ilonka en heel veel anderen zijn er ook. En jij? Zien we jou ook?

Slået op af Help Roeland, Stop PPMS i Onsdag den 23. januar 2019

Details en programma van de actiedag: ‘Actiedag Elburg helpt Roeland’


Elburg helpt Roeland


Dance Classics Party 15 februari 2019 in Elburg

De actiedag in wordt afgesloten met een geweldige Dance Classics Party. Kaarten voor deze Dance Classics Party op 15 februari bij De Haas in Elburg kosten 15 EUR pp en zijn verkrijgbaar bij Restaurant De Haas en Primera in Elburg!
In Zwolle vind je de kaarten bij Bistro Bonne Femme en Het Zwolse Balletjeshuis!Verschillende acties in Elburg

De afgelopen weken zijn er verschillende acties voor Roeland gestart in Elburg. Een aantal zijn er hieronder vermeld. Heeft u een idee voor een actie die we kunnen plaatsen laat het ons weten!

Slået op af De Haas Restaurant & Partycentrum Elburg i Tirsdag den 15. januar 2019